Kurucu
Deniz ve sebzeler her zaman iyi anlaştı. Henüz 10 yaşında, et sever bir aileye karşı vejeteryanlığını ilan eden ve uzun süren mücadelesi sonunda da kendini ailesine ispat eden Deniz, "büyüyünce ne olacaksın?" sorusuna "sebzelerden içecek yapan bir füzyon mutfağı kuracağım" diye cevap vermemiş olsa da hiçbir zaman sebzelerden ve mutfaktan uzak olmadı.
ODTÜ ve Paris'te Şehir Plancılığı okudu. Daha sonrasında Paris'te Plastik Sanatlar Bölümü'nde, Fotoğraf eğitimi aldı. Türkiye'ye döndükten sonra, uzun bir tüneli andıran bir proje ofisi deneyimi oldu. Aynı şirkette 7 yıl çalışarak genel müdür yardımcılığına kadar yükseldi. 2015 yılında, ablasının yaşadığı bir sağlık sorunu ile işinden ayrılmaya ve uzun sürecek tedavi sürecinde ailesine destek olmaya karar verdi.
Sağlıklı beslenme konusundaki ilgisi ve pratiği bu dönemde gelişti ve araştırmaları sırasında sebze içecekleri ile tanıştı. İyi beslenmenin, iyi yaşamın önemli bir parçası olduğu düşüncesi ile Coldfusion'ı kurdu.